Αποτελέσματα 1ου και 2ου αγώνα Rotax Max Challenge

0
2019 10
2019 10

Πρεμιέρα του Rotax Max Challenge Hellas 2019 στην πίστα Kartodromo το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου. Η πρώτη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού (Σάββατο-Κυριακή) αγώνα στην πίστα των Αφιδνών ήταν εντυπωσιακή. Η προσπάθεια όλων των οδηγών πρόσφερε στους φίλους του kart πλούσιο θέαμα, σε μία πίστα που στην κυριολεξία θύμιζε διεθνή αγώνα αφού ήταν ‘στολισμένη’ στα χρώματα της Rotax. Παράλληλα η διαμόρφωση των χώρων στα pits ‘πρόδιδε’ την εμπειρία της διοργανώτριας εταιρίας που επί 20 συναπτά έτη πραγματοποιεί το Rotax Μax Challenge Hellas στα πρότυπα των διεθνών απαιτήσεων. Αγωνιστικά στην κατηγορία Rotax Mini Max o περσινός ‘πρωταθλητής’ Γιώργος Καφαντάρης ήταν νικητής με τους Χρήστο Χατζή και Βασίλη Αγριτέλλη να τον παλισιώνουν στο βάθρο. Στη Rotax Junior Max o Στυλιανός Πετρίσης μετά από μία εντυπωσιακή μονομαχία με το Γιώργο Καλιφατίδη ήταν νικητής. Ο Γιώργος Καλιφατίδης υποχώρησε στην τρίτη θέση για να βρεθεί στη δεύτερη ο Γιάννης Θεολόγος Ντάφος.

Στη ‘διτάχυτη’ Rotax DD2 Max o Άκης Βασιλέρης με τον teammate του, περσινό νικητή του επάθλου της κατηγορίας μονομάχησαν. Ο Άκης Βασιλέρης ήταν τελικός νικητής με τον Χρήστο Οικονόμου δεύτερο και τρίτο τον Δημήτρη Ζερβό που ήταν και πρώτος στην Rotax DD2 Max Master.
Στην κατηγορία Rotax Senior Max τα αποτελέσματα δεν επισημοποιήθηκαν αφού εκκρεμούν ενστάσεις και αναφορές που θα κριθούν από τα ανάλογα όργανα της Ο.Μ.Α.Ε.

Τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα

Συνέχεια της πρεμιέρας του Rotax Max Challenge Hellas 2019 στην πίστα Kartodromo, με τον δεύτερο αγώνα. Με ήλιο μεν αλλά αέρα δυνατό όπως και το Σάββατο έτσι και την Κυριακή συνεχίστηκε η αγωνιστική προσπάθεια των οδηγών του Rotax Max Challenge Hellas. Αγωνιστικά στην κατηγορία Rotax Mini Max o περσινός ‘πρωταθλητής’ και νικητής του πρώτου αγώνα Γιώργος Καφαντάρης επανέλαβε με ‘καρμπόν’ και στο δεύτερο την επιτυχία του! Οι Βασίλης Αποστολίδης και Βασίλη Αγριτέλλης ήταν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στη Rotax Junior Max o Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Νικόλας Λύκος και o Στυλιανός Καλέργης με την σειρά που αναφέρονται ήταν οι νικητές. Στη Rotax Senior Max o Aνδρέας Δεβετζόγου επiκράτησε των Τίμου Δημητρίου και Κωνσταντίνου Κομνηνού. Στη ‘διτάχυτη’ Rotax DD2 Max o περσινός ‘πρωταθλητής’ Χρήστος Οικονόμου πήρε τη ρεβάνς από τον ομόσταυλό του Άκη Βασιλέρη για να μπει ανάμεσά τους, στη δεύτερη θέση ο Θανάσης Χατζόγλου. Ο Δημήτρης Ζερβός ήταν και πάλι πρώτος στη Rotax DD2 Max Master με τους Σταύρο Κοντό και Μανώλη Τζαμαριαδάκη να τον ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση!

Τα αποτελέσματα του 2ου αγώνα

sports.ert.gr.