ΑΝ.ΕΛ: «Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον …τη μίζα»

0
 ΑΝ.ΕΛ: «Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον …τη μίζα»

Αναφερόμενοι στις δηλώσεις του κ. Μπάμπη Αθανασίου ότι η «μίζα» (δωροδοκία και ξέπλυμα κ.λ.π.) είναι, δήθεν, μέσα στα καθήκοντα των υπουργών!» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, υπό τον τίτλο «Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον …τη μίζα» αναφέρουν ότι «ξύπνησαν οι χειρότεροι εφιάλτες του ελληνικού λαού στο άκουσμα της θέσης της ΝΔ και του συγκεκριμένου Βουλευτή.

Στην ανακοίνωση  αναφέρεται επίσης  ότι οι Ανεξάρτητες  Έλληνες επαναφέραμε εδώ και 15 ημέρες με αίτημα μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την Πρόταση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου (κατά το άρθρο 77 του Συντάγματος), που είχαμε καταθέσει το Φεβρουάριο του 2018, με την οποία θα διευκρινίζεται το αυτονόητο, δηλαδή ότι η δωροδοκία και το «ξέπλυμα» βρίσκονται εκτός των καθηκόντων των πολιτικών αξιωματούχων, ώστε χωρίς ασυλίες και παραγραφές όλοι να δικάζονται στο φυσικό δικαστή τους!

Η Ν.Δ. ήδη έχει ταχθεί κατά μιας τέτοιας διάκρισης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς δεν προχώρησε την από τον Φεβρουάριο 2018 κατατεθειμένη πρότασή μας με την αιτιολογία, ότι επίκειται η Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη.

Εάν τώρα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ «κωφεύσει» στη λαϊκή απαίτηση, τότε – δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία – κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν θα συγκαταλέγεται στις κοινωνικές δυνάμεις, που επιθυμούν την κάθαρση, την επάνοδο της εντιμότητας και των ηθικών αξιών στο επίκεντρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://bit.ly/2JXh8SE